Ana Flor

   Din pasiune pentru flori și pentru design floral Floraria Ana Flor  şi-a început activitatea în anul 1997 , fiind prima florarie privată din Zalău pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiecare zi ne-a învățat ceva, fiecare pas a fost înainte, simple buchete au devenit aranjamente florale de excepție pentru evenimente și petreceri ca în povești.

text
image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1

Cum ingrijim florile ?

Cum ingrijim florile ? 18-07-2012 - Cateva mici detalii de care trebuie sa tineti cont cand primiti sau cumparati flori, pentru a va ajuta sa va bucurati de ele cat mai mult timp.

      Cateva mici detalii de care trebuie sa tineti cont cand primiti sau cumparati flori, pentru a va ajuta sa va bucurati de ele cat mai mult timp. Vaza in care veti aseza florile trebuie sa fie foarte curata. Va recomandam sa o spalati cu inalbitor pentru a inlatura eventuale depozite de bacterii ramase de la utilizările anterioare. Evitati sa puneti in vaza apa foarte rece. Aceasta contine mai mult oxigen si provoaca contractarea cailor de absorbtie a nutrientilor. Dizolvati in apa din vaza substantele nutritive pe care le-ati primit odata cu florile.


Alte detalii

inapoi la sfaturi practice

Buchetul lunii

Floraria Ana Flor

Social

Livrari oriunde in tara si strainatate