Ana Flor

   Din pasiune pentru flori și pentru design floral Floraria Ana Flor  şi-a început activitatea în anul 1997 , fiind prima florarie privată din Zalău pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiecare zi ne-a învățat ceva, fiecare pas a fost înainte, simple buchete au devenit aranjamente florale de excepție pentru evenimente și petreceri ca în povești.

text
image1 image1 image1 image1 image1 image1 image1

Pregatirea florilor

Pregatirea florilor 05-07-2012 - In general florile taiate absorb mai mult de jumatate din apa de care au nevoie în primele 3 - 6 de ore de la taierea tijei.

    In general florile taiate absorb mai mult de jumatate din apa de care au nevoie în primele 3 - 6 de ore de la taierea tijei. De aceea atunci cand puneti florile in vaza taiati înainte 2-3 cm din tija cu un cutit ascutit, pe diagonala, fara sa striviti tulpina.Tulpina trebuie taiata chiar inainte de a pune florile în apa pentru a evita crearea golurilor de aer. Inlaturati orice frunze care se afla sub nivelul apei, acestea fiind primele care se vor deteriora, favorizand aparitia bacteriilor.


Alte detalii

inapoi la sfaturi practice

Buchetul lunii

Floraria Ana Flor

Social

Livrari oriunde in tara si strainatate